Vælg en side
sdc2

Gaming er ikke længere noget, som er forbeholdt en helt bestemt gruppe af mennesker. De plejede at sidde nede i kældrene og nørde med computere, men i dag er gaming nærmest blevet et folkeeventyr.

Og det er fantastisk! Det har givet os mange flere at spille med, og det har gjort, at spiludviklere har skulle øge kvaliteten af deres arbejde.

Det har dog også gjort, at vi nu har et enormt marked med udstyr til gamere. For eksempel er tastaturet ofte uhyre vigtigt. Gaming keyboard som begreb dækker dog over mange forskellige ting, så derfor kan det være svært at vælge den rigtige løsning. Hvis du læser videre, så får du gode tips og tricks til, hvordan du vælger det rigtige tastatur!

Er mekanisk så meget bedre?

Det her er et af de fundamentale spørgsmål, som stilles, når det kommer til tastaturer.

Og svaret er kort og godt ”ja”. Mekaniske tastaturer lader dig taste meget hurtige, og dermed kan du også yde meget bedre i spil, der kræver hurtige klik.

Prisen er desværre også derefter, men i dag kan man faktisk få gaming keyboards til fordelagtige pris, som stadig kommer med disse kontakter. Forskellen mellem mekanisk og membran har altså en klar vinder her.

Skal du have ledning eller ej?

Populært for meget computerudstyr i dag er, at det skal være trådløst. Med gaming tastaturer kan du sågar finde modeller, som kommer både med og uden ledning!

At slippe for ledningen giver selvfølgelig noget frihed, så du kan sidde, hvor du har lyst til. Samtidig kan det også være let lige at forbinde til at andre computere uden et ledningsrod.

Til gengæld er det træls, når man endeligt har sat sig til rette, og man så skal lade. Samtidig er nogle af de billige trådløse forbindelser stadig ikke helt stabile.

Her bør du altså vælge, hvad du har mest brug for – er det lidt frihed eller er det lidt stabilitet?

Er baggrundslys vigtigt?

Næsten alt gamingudstyr kommer i dag med muligheden for RGB oplysning.

Det betyder, at du kan få baggrundslys i et væld af farver. Dette gør ikke noget, men nogle gange kan det være rigtigt sjovt.

For dig, som går op i det æstetiske, så kan dette være et fedt valg. Du kan matche farve med computeren, hvis den har lys, eller sætte lys til at blive styrket på baggrund af dit musikvalg.

Det kan dog også koste noget ekstra og for gameren, som ikke går op i udseende men ydelse, er det sjældent nødvendigt.

Kan man få software til?

I dag kommer megen software til udstyret. Når du vælger gaming keyboard, så tjek gerne, hvilken software, som kommer med.

Her kan du nemlig finde funktioner såsom genbinding af forskellige taster, så de kan bruges til bestemte ting.

Andre slags software gør, at du kan gemme indstillinger, som er lænket til spil. Når du starter Overwatch, så vil der eksempelvis kommer andre indstillinger, end hvis du starter League of Legends.

Dette giver fleksibilitet, og det er en god idé at overveje, hvad du har af muligheder her!