Vælg en side
sdc2

En moderne gamer, der tager sin gaming seriøst forventes i dag at have sit udstyr i orden. Du har måske allerede investeret i en gamer laptop i allerbedste kvalitet, den mest komfortable gamer stol samt den bedste mus til at optimere dit spil, men har du ikke glemt noget? Du mangler faktisk et godt tastatur til at fuldende din udrustning, så der ikke er nogen der vil kunne røre dig med en ildtang.

Tiderne har ændret sig

I de gode gamle dage var udvalget noget mere begrænset, og man kunne faktisk nøjes med at købe en samlet pakke med både mus og tastatur. Sådan er det selvfølgelig ikke længere, hvor der virkelig er et kæmpe udbud på et allerede mættet marked. I dag kan både mus og tastaturer fås i stort set alle prisklasser og kvaliteter, og oven i købet fra et utal af forskellige mærker. Hvis du derfor føler, at du er lidt på bar bund, når det kommer til at vælge tastatur, så bør du først og fremmest vide hvilke slags tastaturer, der overordnet set anvendes til at game.

Velvære og livsstil

De forskellige tastaturtyper

Langt de fleste mennesker er tilfredse med blot at bruge et hvilket som helst tastatur, og er højst sandsynligt ikke engang klar over, at der rent faktisk findes flere forskellige typer. Sådan forholder det sig dog imidlertid ikke med gamere, der udmærket er klar over, at der faktisk findes tre typer at vælge imellem.

Membran tastatur

Som navnet antyder, så er der her tale om et tastatur med en membran. Dette lyder måske en kende kryptisk, men betyder blot, at der under hver test findes en lille gummimembran, der har til formål at lukke forbindelsen til tastaturets skrive plade.  

Fritid og hobby

Mekanisk tastatur

Dette er nok en af de mest populære tastaturer blandt gamere, og er faktisk gentagne gange blevet vurderet som det absolut mest pålidelige tastatur i verden. Det mekaniske tastatur er desuden også et af de ældste tastaturer på markedet. Så hvis du er på udkig efter et tastatur, der simpelthen gør hvad det skal, så har du her det perfekte valg.

Scissor tastatur

Sidst finder vi et tastatur, som man typisk vil finde på gamer laptops. Det der kendetegner dette tastatur er, at tasterne ligger dybere end hos andre modeller. Formålet med dette er, at give spilleren en langt mere behagelig spiloplevelse, men det er selvfølgelig op til den enkelte, hvad der passer bedst til netop hans temperament.

Ok, dette var så de tre typer tastatur, og den gode nyhed er, at man faktisk sagtens vil kunne opstøve dem alle tre hos din nærmeste forhandler.